خانه درخواست مشاوره سوالات متداول تقویم مالی 90000450 09194205207
× خانه خدمات حسابداری پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان خدمات مالیاتی خدمات حسابرسی مشاوره مالی مشاوره مالیاتی درخواست مشاوره سوالات متداول تقویم مالی 90000450 09194205207

مشاوره مالیاتی

پیشگیری بهتر از درمان! قوانین مالیاتی وضعیت حال و آینده شما را تحت تاثیر قرار می‌هد.

با دریافت مشاوره مالیاتی مخصوص به خود، از خروج منابع مالی جلوگیری و نقدینگی خود را حفظ کنید.

 

ثبت درخواست مشاوره مالیاتی

 یکی از چالش‌های پیش روی مدیران و کسب و کارها انجام امور مالیاتی به شکل صحیح و نتیجه بخش است. بسیاری از شرکت‌ها به دلیل عدم انجام صحیح تکالیف مالیاتی هزینه‌های قابل توجهی متحمل شده اند. بهترین راه حل، پیشگیری از وقوع چنین مشکلاتی است. زیرا هزینه‌های پیشگیری بسیار ارزان‌تر و راحت‌تر از درمان امور مذکور است.

 قوانین مالیاتی به دلیل پیچیده بودن و متغیر بودن آن در بازه‌های زمانی نیاز به یک متخصص و مشاور مالیاتی خبره دارد تا شرکت‌ها را در این مسیر یاری نماید. با مشاوره مالیاتی باری از دوش مدیران برداشته می‌شود و استرس کاری کاهش می‌یابد. این کار باعث تمرکز بیشتر مدیر بر روی کارهای تجاری و فعالیت‌های عملیاتی می‌شود.

مشاور-و-مشاوره-مالیاتی

مشاوره مالیاتی به عنوان یکی از اصلی‌ترین خدمات مالی است.  بسیاری از مدیران کسب و کار‌هایی که جزو پرداخت کنندگان مالیات قرار دارند، به آن احتیاج دارند. با توجه به نیاز‌ها و چالش‌های مدیران و صاحبان مشاغل به دلیل قوانین سخت و پیچیده، تعدد بخشنامه‌های مالیاتی و ابهام و تعارض در قوانین، تهیه یک گزارش مالی و ارائه آن جهت امور مالیاتی را امری بسیار سخت و تخصصی کرده است.

 این قوانین سخت و پیچیده علاوه بر اینکه باعث اتلاف وقت شرکت‌ها و صاحبان مشاغل می‌شود. بلکه درصورت عدم انجام تکالیف مالیاتی طبق چهارچوب‌های مورد نظر در آخر باعث پرداخت مالیات‌هایی به ‌مراتب هنگفت می‌شوند. همچنین خسارت‌های به نسبت غیر قابل جبرانی را برای شرکت‌ها و مجموعه‌ها به ارمغان می‌آورد.

دلایل ذکر شده موجب سردرگمی بسیاری از مودیان شده است. آنها را در حل و رفع مشکلات مالیاتی بسیار درگیر و به چالش‌های فرسایشی کشیده است. انجام امور مالیاتی بدون دانش و عدم آگاهی از  قوانین مالیات می‌تواند بسیاری از مدیران و مودیان را به دردسر اندازد. شما برای مشاوره مالیاتی باید از کارشناسان و اشخاصی که دارای تخصص در این کار هستند، کمک بگیرید. مالیات یک دنیای پیچیده با قوانین، مواد و تبصره‌های گوناگونی است که باعث ایجاد نیاز به حضور یک مشاور مالیاتی در مجموعه شما می‌شود.

 مشاور مالیاتی یک فرد کارشناس، تحصیل کرده و خبره در دو حوزه‌ وابسته به هم یعنی حوزه‌های مالی و مالیاتی است. که علاوه بر مهارت در استانداردهای حسابداری و علم و درک در بخش حسابرسی، دانش کافی در حقوق و قوانین، بخصوص قانون مالیات‌های مستقیم، ارزش افزوده و بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی مربوط به آنها را داشته باشد. مشاور مالیاتی باید در کارنامه خود تجربه کار عملی مناسبی نیز درمورد پرونده‌های مالیاتی موجود در سازمان امور مالیاتی درج کرده باشد.

 

 

دادرسی مالیاتی:


 اشخاص حقوقی و افراد حقیقی در موعدهای مقرر ملزم به تسلیم اظهارنامه مالیاتی خود را به اداره امور مالیاتی هستند. این اظهارنامه‌ها بعد از بررسی و مطالعه توسط ممیزان اداره امور مالیاتی تائید یا رد خواهد شد. اگر مورد تائید واقع شود، آن شخص طبق آنچه اقرار کرده است مالیات خود را باید پرداخت کند. ولی اگر اظهارنامه توسط اداره امور مالیاتی مورد تایید قرار نگیرد. ممیز اداره مالیات مبلغ بالاتری از مبلغ اظهار شده توسط مؤدی به‌ عنوان مالیات محاسبه می‌کند.

 اگر مؤدی مالیات تعیین‌ شده توسط ممیز اداره امور مالیاتی را قبول نداشته باشد. باید طی یک فرآیند قانونی، اعتراض خود را نسبت به رأی اداره امور مالیاتی اعلام و پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد. به این فرایند، دادرسی مالیاتی گفته می‌شود. اخذ مشاوره مالیاتی فرآیند این امر را تسهیل می‌نماید.


 

مشاوره مالیاتی کسب و کار

اگر صاحب یک یا چندین کسب و کار هستید، به شما پیشنهاد می شود به مشاوره مالیاتی کسب و کار خودتان اهمیت قائل شوید و دلیل آن هم تا حدودی شفاف و مشخص است. شما یا کسب و کارتان قرار است مالیات پرداخت کنید مگر اینکه فعالیتتان مشمول مالیات نباشد یا به نحوی معاف از مالیات باشد. البته خیلی از فعالیت های معاف از مالیات نیز در صورتی مالیات پرداخت نمی کنند که تکالیف مالیاتی خودشان را به نحو صحیح و در موعدهای قانونی مقرر انجام دهند که مهم ترین آنها اظهارنامه مالیات بر درآمد است.

اگر به فکرفرار مالیاتی هستید یا بی دلیل قصد دارید که مالیات ندهید به صراحت اعلام می کنیم که در اشتباه هستید و از طرفی اگر به دنبال مشاور مالیاتی برای این موارد هستید بلا شک مسیر درستی را پیش نمی روید و هزینه کردن برای دریافت مشاوره مالیاتی از مشاوران مختلف هدر دادن منابع کسب و کارتان است. اما راه حل چیست؟

راه حل مدیریت امور مالیاتی کسب و کار می باشد و در این مسیر شناسایی، ارزیابی و به کارگیری از حد اکثر پتانسیل ها برای کمتر مالیات دادن به کمک روش های قانونی بسیار با اهمیت و حیاتی است. نکته بسیار مهم این است که فرآیندهای مالیاتی نسبت به سال های گذشته در حال تغییر است و به مرور شرایطی در حال وقوع است که حتما باید عملیات مالی و مالیاتی خود را اعم از مالیات کسب و کار و حتی زندگی شخصی خودتان را جدی بگیرید و بهترین عملکرد را از نظر مالی و مالیاتی داشته باشید.

در ادامه مطالب با ما همراه باشید تا در مورد مشاوره مالیاتی کسب و کارها اطلاعات بیشتر و شفافی کسب کنید. در کل مشاوره های مالیاتی به دو گروه از اشخاص ارائه می شود. اشخاص حقیقی یا همان صاحبان مشاغل و دیگری اشخاص حقوقی یا همان شرکت ها.

مشاوره مالیاتی اشخاص حقیقی یا مشاغل

صاحبان مشاغل در سال های قبل خیلی دغدغه مالیات دادن نداشتند و در زمان خود به هر روشی امور را پیش می بردند. ولی تقریبا از سال های 1399 و 1400 شرایط کمی تغییر کرد و فرآیندهای نسبتا جدیدی مانند مالیات و بررسی تراکنش های مرتبط با پایانه های فروشگاهی مانند پوزها و درگاه های الکترونیک، کسب و کارها را تحت تاثیر قرار داد. از طرفی هم مالیات بر تراکنش های مشکوک بانکی باعث شد بسیاری از کسب و کارها به خصوص اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل به چالش کشیده شوند و بسیاری از مودیان هم مشمول پرداخت مالیات های هنگفتی شدند.

در سال های پیشین اکثر مشاغل گروه دوم و سوم به امور مالیاتی خود اهمیت خاصی نمی دادند و به مشاوره مالیاتی بها نمی دادند. اما دیگر شرایط فرق کرده است. به صاحبان مشاغل و کسب و کارهای حقیقی توصیه می شود در کنار خود مشاور مالیاتی داشته باشند و امور مالی و حسابداری خود را جدی بگیرند تا در زمان رسیدگی و حسابرسی مالیاتی با مشکلات بزرگ و غیر قابل دفاع برخورد نکنند.

مشاوره مالیاتی اشخاص حقوقی یا شرکت ها

بررسی ها و تجربه در صنایع مختلف نشان می دهد که شرکت ها و اشخاص حقوقی نسبت به اشخاص حقیقی اهمیت بیشتری به امور مالی و مالیاتی خود می دهند. به دلیل سازمانی بودن و داشتن ساختار نظام مند شرکت ها و همچنین حساسیت های بیشتر سازمان امور مالیاتی بر آنها باعث شده است که مشاوران مالیاتی بیشتر در شرکت ها مشغول به کار و ارائه خدمات باشند تا برای اشخاص حقیقی.

اگر نگاهی به شرکت ها بندازیم متوجه این می شویم که در کمتر شرکتی حسابدار وجود ندارد. حسابدارها معمولا به همراه امور مالی، مباحث مالیاتی را هم پیگیری می کنند و در حد توان خود تکالیف مالیاتی را انجام می دهند. اما به نظرتان یک حسابدار با سطح مهارت معمول می تواند امور مالیاتی شما را به نحو صحیح مدیریت کند و حتی راه حل های اساسی و سودآور به شرکت ارائه نماید؟

مدیران عامل شرکت های موفق بر این موضوع واقف هستند که حضور یک مشاور مالیاتی و دریافت مشاوره مالیاتی می تواند برای شرکت بسیار سودآور باشد و حداقل از خروج منابع بدون توجیه اقتصادی مانند پرداخت مالیاتی اضافی جلوگیری می کند.

شرکت ها و اشخاص حقوقی معمولا یک حسابداری مالیاتی برای مجموعه خود در نظر گرفته اند و در سطح مدیریتی از مشاوران مالیاتی خبره بهره مند می شوند که این فرمول می تواند نتیجه مناسبی برای آن شرکت حاصل کند.

 

مشاور مالیاتی آنلاین

مشاوره مالیاتی آنلاین یکی دیگر از روش های رایج مشاوره مالیاتی برقراری ارتباط با مشاور مالیاتی آنلاین است. شما در هر محل جغرافیایی به کمک اینترنت قادر هستید با کارشناس مربوطه ارتباط برقرار نماید و مشاوره مالیاتی آنلاین دریافت کنید. این روش نیز یکی از کم هزینه ترین و سریع ترین راه های دریافت مشاوره مالیاتی است. برای اینکار فقط نیاز به اینترنت و یک دستگاه موبایل یا کامپیوتر است. یکی از بسترهای مورد نیاز برای دریافت مشاوره مالیاتی آنلاین شبکه های اجتماعی است. در همین بستر می توانید اسناد و مدارک مورد نیازرا هم برای بررسی به طرف مقابل انتقال دهید.

شما اگر در هر نقطه از دنیا هم باشید می توانید با مجموعه ما در ارتباط باشید و توسط مشاور مالیاتی آنلاین از مشاوران مالیاتی ما کمک بگیرید.

مشاور مالیاتی حضوری

یکی از راه های دریافت مشاوره مالیاتی ، مشاوره مالیاتی حضوری است. شرکت ها و اشخاص حقیقی با توجه به نوع فعالیت کسب و کار و حجم فعالیت خود به یک نفر مشاور مالیاتی حضوری احتیاج پیدا می کنند. مشاوره مالیاتی حضوری این امکان را فراهم می کند که شخص ارائه دهنده خدمات مالیاتی یا مشاور مالیاتی در محل شرکت یا مجموعه حضور پیدا کند و به طور مستقیم به بررسی وضعیت مالیاتی شرکت بپردازد و راهنمایی لازم را به مجموعه یا مدیریت انتقال دهد.

این مسیر بهترین راه حل برای شرح موضوع مالیاتی و ارائه راه حل آن به کمک مشاور مالیاتی حضوری می باشد. برای دریافت خدمات مشاوره مالیاتی حضوری می توانید با ارسال درخواست در سایت یا قسمت تماس با ما ، موضوع یا سوالتان را مطرح کنید.

مشاور مالیاتی تلفنی

یکی دیگر از روش های مشاوره مالیاتی و رفع موانع مربوطه، مشاوره مالیاتی تلفنی است. ارتباط با کارشناس مالیاتی یا یک نفر به عنوان مشاور مالیاتی یکی از کم هزینه ترین روش های دریافت مشاوره مالیاتی است. فقط کافی است با مشاور مالیاتی تلفنی به وسیله موبایل یا خط ثابت ارتباط برقرار کنید و از دور مشکلات و سوالات مالی و مالیاتی خود را بر طرف کنید.

شما در قسمت تماس با ما می توانید درخواست مشاوره مالیاتی تلفنی داشته باشید . این روش کوتاه ترین زمان برای دریافت مشاوره مالیاتی می باشد.

 

مشاور مالیاتی تهران و شهرستان ها

مجموعه مالی کده این امکان را فراهم آورده است تا خدمات مشاوره مالیاتی تهران و شهرستان را به تمام مودیان در سطح کشور ارائه کند. تمام فعالان اقتصادی در تهران و شهرستان با موضوع مالیات سر و کار دارند و کم و بیش با توجه به شریط کسب و کارشان با مشاور مالیاتی در ارتباط هستند.

مشاوره مالیاتی تهران و شهرستان موجب شده است که این مجموعه با سه روش زیر به مشتریان خود خدمات مشاوره مالیات ارائه دهد . در مجموعه مالی کده برای مشاور مالیاتی تهران می توان از سه روش مشاور مالیاتی آنلاین ، تلفنی و حضوری اقدام نمود و برای مشاور مالیاتی شهرستان می توان با روش های مشاور مالیاتی آنلاین و مشاور مالیاتی تلفنی با این مجموعه ارتباط برقرار کرد.

کسانی که نیاز به مشاوره مالیاتی تهران و شهرستان دارند می توانند با در نظر گرفتن نیاز مجموعه و شرایطشان ،به صورت دورکاری و یا پاره وقت با یک مشاور مالیاتی در ارتباط باشند. بعضی شرکت ها و اشخاص حقیقی به خطر کم بودن حجم کارشان نیازی به مشاور مالیاتی تمام وقت ندارند و برایشان به صرفه نیست که در برابر حجم کاری کم مقدار دستمزد بیشتری را به مشاوره مالیاتی تهران و شهرستان پرداخت کنند. پس بهتر است قبل از دریافت مشاوره مالیاتی تمام جوانب سنجیده شود.

 

مشاوره مالیاتی رایگان

با محرز بودن شرایط بد اقتصادی و تلاش همه اشخاص حقیقی و حقوقی برای ماندن در چرخه رقابت ، مجموعه مالی کده وظیفه خود می داند که به مودیان مشاوره مالیاتی رایگان ارائه دهد و مشکلات مالیاتی را با ارائه راهنمایی های لازم رفع نماید.

در حین فعالیت اقتصادی و در طی سال مالی برای مودیان سوالات و چالش های  مالی و مالیاتی به وجود می آید و مجموعه مالی کده سوالات شما عزیزان را به صورت رایگان پاسخ خواهد داد. فقط کافی است موضوع مالیاتی خود را با ما مطرح کنید و بعد از بررسی توسط کارشناسان ما پاسخ مالیاتی خود را تحت مشاوره مالیاتی رایگان دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره مالیاتی رایگان با رفتن به قسمت تماس با ما در سایت ، سوال مالیاتی خود را مطرح کنید و به کمک کارشناسان مالیاتی مالی کده راهکار مالیاتی رایگان دریافت کنید.

 

اهمیت همکاری با مشاور مالیات

سر و کله زدن اشخاص حقوقی و اشخاص حقیقی با مباحث مالیاتی از موضوع جدیدی نیست. اما موضوع جدید مالیاتی، سیاست های اخیر سازمان امور مالیاتی مبنی بر مالیات ستانی دقیق و گسترده از مردم و تاکید بر شفافیت اطلاعات مالی و اقتصادی مودیان است. برای مثال راه اندازی سامانه مودیان و تصویب قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان است که قوانین و مقرارت مربوط به خود را دارد. با توجه به همین موارد اهمیت یک مشاور مالیات بیش از پیش قابل درک می شود.

مباحث مالیاتی مانند بسیاری از موضوعات دیگر تخصصی است و کسب و کار ها برای داشتن وضعیت خوب مالیاتی خود می بایست با توجه به نوع فعالیت و شرایط خودشان مشاوره مالیات دریافت کنند و در کنار کسب و کار خود یک مشاور مالیات خبره داشته باشد.

مجموعه مالی کده همیشه در تلاش است در راستای رفع مشکلات مالیاتی و پاسخ به سوالات مالیاتی ، مشاوره مالیات با سطحی بالا و اررنده به مشتریان خود ارائه کند.
برای داشتن مشاور مالیات کافی است نیاز خود را بسنجید و با روش هایی که در بالا مطرح شده است با کارشناسان مالیاتی ما تماس حاصل فرمایید.

 

مشاور مالیاتی کیست؟

مشاور مالیاتی شخصیت که با تسلط به حسابداری حسابرسی و قوانین مربوط به این دو رشته به اشخاص یا کسب و کار ها کمک میکند بهترین راه حل برای انجام امور مالیاتی خود اتخاذ کنند. تخصصی بودن مشاوره مالیاتی امری کاملا طبیعی می باشد زیرا شاخه ای می باشد که شما برای انجام آن باید به مشاور مالیاتی مجرب اعتماد کنید.

این امر شاید در نگاه اول ساده به نظر بیاید ولی پیچیدگی قوانین مالیاتی و تغییر مکرر آنها باعث شده است کسب و کار ها به شدت به مشاوره مالیاتی وابسته باشند.

 

خدمات مشاوره مالیاتی

با توجه به گسترش و سیاست گذاری های مالیاتی و توسعه اقتصاد کشور قوانین مالیاتی، استانداردهای حسابداری و امور مالی از اهمیت بیشتری نسبت به قبل برخوردار شده اند. در این بین امور و مباحث مالیاتی به عنوان موضوعات داغ اقتصاد و جامعه است. با کمی دقت متوجه می شویم که در سال های اخیر بسیاری از مردم با چالش های مالیاتی رو به رو شدند و برخی نیاز مشمول پرداخت و جریمه های هنگفتی شدند و همه اینها به دلیل بی اهمیت بودن اکثر مودیان به موضوع مالیات و سپس نداشتن دانش در این حوزه است.

دقت کنید که نتیجه عملیات و عملکرد مالیاتی کسب و کارهای در حدود یک الی دو سال بعد معمولا خودش را بروز می دهد و متاسفانه کارفرمایان و مودیان به دلیل اعتماد کردن به برخی افراد سودجو و غیر متخصص در امور مالیاتی در آینده خودشان را دچار گرفتاری های مالی و مالیاتی می کنند. به همین موجب بسیاری از مودیان و کسب و کارها حضور یک مشاور مالیاتی و دریافت مشاوره مالیاتی را کم کم در خود احساس کرده اند و نیاز به خدمات مشاوره مالیاتی دارند. ولی بهتر است قبلش با عناوین مهم در خدمات مشاوره مالیاتی آشنا شویم.

 خدمات و مشاوره مالیاتی مباحث گسترده ای دارد که برخی از آنها به صورت زیر است:

  • خدمات مشاوره مالیاتی برای انجام حسابداری مالیاتی
  • مشاوره مالیاتی برای قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان
  • مشاوره مالیات بر درآمد مشاغل و شرکت ها
  • ارسال معاملات فصلی و اظهارنامه عملکرد و ارزش افزوده
  • خدمات مشاوره مالیاتی برای دفاع مالیاتی و تنظیم لایحه دفاعیه مالیاتی
  • خدمات مشاوره مالیاتی برای رسیدگی و حسابرسی مالیاتی
  • مالیات بر ارث ، مالیات اجاره املاک
  • مالیات خانه های لوکس و خودرو های گران قیمت
  • مشاوره مالیاتی موردی و پروژه محور در سایر مباحث مالیات

 

استخدام مشاور مالیاتی

امروزه بسیاری از کسب و کارها برای بهبود وضعیت مالیاتی و کاهش ریسک امور مالیاتی  خود به استخدام مشاور مالیاتی روی آورده اند. یک مشاور مالیاتی خوب می تواند مجموعه را در یک حاشیه امن مالیاتی  هدایت کند و از تحمیل جرایم مالیاتی به کسب و کار جلوگیری کند. مشاور مالیاتی می تواند در مواردی به عنوان کی راهنما در شرکت وجود داشته باشد و در مواردی نیز علاوه بر ارائه مشاوره و رهنمودهای لازم مالیاتی ، به امور اجرایی مالیات هم بپردازد و به عبارتی حسابداری مالیاتی در مجموعه انجام دهد. همه این موارد بستگی به کارفرمایی دارد که قصد استخدام مشاور مالیاتی دارد. این مساله را بیشتر شرح می دهیم.

توجه کنید که در برخی مجموعه ها حسابدار مالی و مالیاتی مستقر است و صرفا به یک نفر مشاور مالیاتی جهت کنترل حسابها و تکالیف مالیاتی مربوطه می پردازد و در حین اجرا نکات مالیاتی مربوط به مجموعه را متذکر میشود. اما گاهی در برخی واحدهای اقتصادی حتی واحد حسابداری هم مستقر نیست. در این حالت می توان با استخدام مشاور مالیاتی و توافق انجام کل امور به صورت پروژه ای به توافق رسید. در این مواقع معمولا خود مشاور مالیاتی کادر مالی و نیروی انسانی مربوطه را فراهم می کند و مدیریت مالی و مالیاتی مجموعه را عهده دار می شود.

کارفرمایان دقت داشته باشند که در استخدام مشاور مالیاتی باید تمام مراتب و شرایط را بسنجند. مهارت مشاور مالیاتی و کارایی ایشان بسیار مهم است و صرفا به خاطر دستمزد مشاور مالیاتی آنها را مقایسه نکنند. در موارد بسیاری مشاهده شده است که کارفرمایان امور مالیاتی کسب و کارشان را فدای هزینه حقوق و دستمزد استخدام مشاور مالیاتی کرده اند و بعدا دچار خسارات و جرایم مالیاتی شده اند که در مواقعی جبران ناپذیر است. اعتماد نامناسب به مشاوران مالیاتی و همکاری با آنها صرفا به خاطر حقوق و دستمزد پایین یک اشتباه محض است.

معمولا اشخاص با توجه به کیفیت خدماتشان دستمزد دریافت می نمایند و اگر در مواقعی با یک مشاور مالیاتی با مهارت بالا و همچنین دستمزد نسبتا بیشتر به سایرین برخورد کردید به راحتی ایشان را از دست ندهید. به همین موجب طی زمان بعدا متوجه خواهید شد که استخدام مشاور مالیاتی قوی و خوب برای شما صرفه بیشتری خواهد داشت تا یک مشاور مالیاتی با عملکرد ضعیف و دستمزد کمتر.

برای استخدام مشاور مالیاتی می تواند با شرکت حسابداری و خدمات مالیاتی مالی کده تماس حاصل فرمایید و از مشاوره و کارشناسان مالیاتی این مجموعه بهره مند شوید. این مجموعه خدماتی از قبیل حسابداری مالیاتی ، مشاوره مالیاتی، و انواع خدمات مالی و مالیاتی را به کیفیتی مطلوب به مشتریان خود ارائه می دهد. دریافت خدمات به طور جامع در حوزه های مالی، حسابداری و مالیاتی برای هر مجموعه ای صرفه اقتصادی خواهد داشت. به موجب یکپارچه بودن و وجود یک مرجع جامع برای ارائه و انجام خدمات ، واحدهای تجاری و اقتصادی کیفیت بیشتری را در تمام امور دریافت خواهند کرد.

سوالات متداول مشاوره مالیاتی

رسیدگی ازطریق دفاتر: اگراشخاص حقوقی درموعد مقرر اقدام به ارائه اظهارنامه، ترازنامه، صورت سود و زیان، ارائه دفاتر قانونی روزنامه وکل اسناد و مدارک اعلام نمایند رسیدگی ازطریق دفاترصورت می‌گیرد. رسیدگی ازطریق علی الراس: اگراشخاص حقوقی ازارائه اظهارنامه مالیاتی درموعد مقررخودداری نموده و هم چنین تکالیف خود را اقدام ننمایند رسیدگی مالیات آنهارا ازطریق علی الراس انجام می‌پذیرد. رد دفاتر ازسوی هیئت بند ٣ ماده ٩٧ به علت عدم رعایت آیین نامه تحریر دفاتر: درصورت عدم رعایت آیین نامه تحریر دفاتر پرونده مالیاتی شرکت مورد رسیدگی به هیئت بند ٣ ماده ٩٧ قانون مالیات مستقیم ارجاع داده می‌شود.

فهرست برخی از مهم‌ترین پارامترهای کنترل حساب‌ها که مورد توجه سازمان امور مالیاتی قرار می‌گیرد: ۱- کنترل سند حقوق و دستمزد ۲- کنترل لیست‌های بیمه با اسناد ثبت شده و پرداختی‌های بیمه ۳- کنترل سامانه حقوق اداره دارایی با لیست سیستم و بیمه ۴- کنترل استهلاک دارایی و اموال و ثبت‌های تعدیلی آنها ۵- کنترل گردش مواد در پایان سال ویژه واحدهای تولیدی ۶- کنترل مربوط به مالیات و ثبت هزینه اجاره ۷- کنترل محاسبات نیروهای تسویه شده و عیدی پایان سال ۸- کنترل زونکن مغایرت بانکی و صورت مغایرت‌ها ۹- کنترل دقیق ثبت‌های حسابداری مالیات بر ارزش افزوده ۱۰- کنترل حساب ذخیره مالیات ۱۱- کنترل حساب سایر ذخایر مانند آب و برق و گاز در پایان سال ۱۲- کنترل مانده حساب بدهکاران و بستانکاران و اخذ تاییدیه ۱۳- کنترل و تطبیق گزارش‌های مربوط به صورت معاملات فصلی ۱۴- کنترل وضعیت معافیت‌ها اگر با اشخاص حقیقی سروکار دارید ۱۵- کنترل ثبت‌های مربوط به جاری شرکاء در هنگام ورود و خروج وجه نقد ۱۶- کنترل حساب سود انباشته و یا زیان سنواتی

مالیات علی الراس مالیاتی است که مبنای محاسبه آن به جای اسناد و مدارک مودی، قراین و ضرایب مالیاتی است. ارسال اظهارنامه توسط مودی مهم‌ترین مورد برای تشخیص درآمد و محاسبه مالیات توسط سازمان امور مالیاتی است. بعد از دریافت اظهارنامه توسط واحد مالیاتی و در اجرای بند ۲ ماده ۹۷ قانون مالیات‌های مستقیم پرونده واحد تجاری توسط کارشناس ارشد مالیاتی یا کارشناس مالیاتی رسیدگی خواهد شد. مراحل رسیدگی به صورت مختصر: در گام اول ممیز مالیاتی طی برگه ای که به نام “برگ درخواست اسناد و مدارک” است از مودی درخواست می‌کند که تمام اسناد و مدارک خویش را برای رسیدگی در اختیار ایشان قرار دهد. بعد از ابلاغ “برگ درخواست اسناد و مدارک”، ممیز مالیاتی مکلف است طی یک هفته تا پانزده روز پس از ابلاغ درخواست فوق به محل کار مودی مراجعه نموده و دفاتر و اسناد و مدارک را مورد رسیدگی قرار دهد.

خیر. نوع شرکت بر میزان و محاسبه مالیات تاثیر گذار نیست. مالیات شرکت تحت تاثیر عملکرد مالی شرکت به طور سالیانه و سود خالص آنها بعد از رسیدگی دفاتر شرکت است.

در آئین نامه تحریر دفاتر، محلی برای استفاده از نرم افزارهای حسابداری پیش بینی نشده است و اداره کل باید در قانون تحریر دفاتر مدنظر قرار گرفته و اصلاح گردد. طی بخشنامه (۱۱۸/۹۴/۲۰۰-۹/۱۲/۹۴) باتوجه به آیین نامه جدید پس از اصلاحیه در قسمت اخیر بند ۱-۳ ماده ۶ اشاره‌ای به پیش بینی حذف دفاتر دستی شده است. نرم افزارهای حسابداری مورد قبول آئین نامه تحریر و نگهداری دفاتر است، لیکن بایستی اطلاعات از دفاتر به نرم افزار منتقل گردد و ثبت خلاصه در دفاتر انجام شود.

به دلیل گستردگی و حجم بالای اطلاعات مالی و قوانین مالیاتی، بهتر است کادر مالی از افرادی با مسئولیت و متعهد و متخصص تشکیل شده باشد. با توجه به حساسیت و اهمیت بالای این امور، پیش می‌آید که کادر مالی یک شرکت احتیاج به مشاوره‌های تخصصی در مورد مالیات، بیمه، نرم افزارهای مالی، حسابرسی و غیره داشته باشند که به طور معمول مجموعه‌های ارائه دهنده خدمات حسابداری، به خاطر روابط قوی و موثری که با جامعه حسابداری، حسابرسی و مالیاتی دارند. دارای توان بهتری نیز نسبت به حل و رفع نیاز شرکت‌ها و فعالیت‌های اقتصادی است.

مشاوره برای مشتریان به صورت رایگان است. بعد از تکمیل فرم درخواست مشاوره، کارشناسان در اسرع وقت با مشتری تماس برقرار می‌کنند.